dimarts, 13 d’octubre del 2009

Podem destruir la bellesa de la natura en nom del progrés?


EL que m'agradaria remarcar d'aquesta foto, és que abans que comencessin les obres, tot això era camp i hi havia un petit safareig on antigamenent les dones del poble venien a rentar la roba; al costat hi havia un rierol on els infants passaven les caloroses tardes d'estiu, una època on no hi havia problemes d'especulació. El que és més llastimós és que aquest record s'anirà perdent al llarg dels anys, tot per cupla d'algú que se li va ocórrer construir una carretera. Realment era imprescindible???

Feta per Patrick

1 comentari:

  1. EL que m'agradaria remarcar d'aquesta foto, és que abans que comencessin les obres, tot això era camp i hi havia un petit safreig on antigamenent les dones del poble venien a rentar la roba; al costat hi havia un rierol on els infants passaven les caluroses tardes de l'estiu, una època on no hi havien problemes d'especulació.
    El que és més llastimós és que aquest record s'anirà perdent al llarg dels anys, tot per cupla d'algu que se li va acudir construir una carretera. Realment era imprescindible???

    ResponElimina